nl
Garmin Approach S6
37900

CourseView kleurenkaarten

De S6 is voorzien van CourseView kleurenkaarten voor meer dan 38.000 internationale golfbanen en een speciale CourseView knop waarmee u snel een overzicht van de baan kunt bekijken. Doglegs, bunkers, waterhindernissen en pinposities bekijken waar u zich ook op de baan bevindt, of in het clubhuis.

Direct, eenvoudig en nauwkeurig

De S6 biedt alles wat een golfer wenst - automatische golfbaandetectie en soepele overgang van hole naar hole. Op de baan geeft de S6 op het handschoenvriendelijke kleuren touchscreen met hoge resolutie op elk gewenst moment de juiste afstanden naar begin, einde en midden van de greens weer. U kunt de afstanden tot doglegs en lay-ups bekijken en afstandspunten aanpassen (bunkers en hindernissen markeren).

De pin verplaatsen

Approach S6

GreenView laat u de ware vorm en lay-out van de green zien, zelfs als u achter de green staat. Gebruik het kleuren touchscreen om de pin handmatig met slepen-en-neerzetten te verplaatsen naar de locatie van de dag. Bij verplaatsing van de pin, worden uw afstanden tot de pin automatisch aangepast. Dit is met name handig bij par-3-holes - u kunt dan vooraf de afstand opgeven, zodat u uw slag vol vertrouwen kunt uitvoeren.

Handicaps en scores bijhouden en slagen meten

De S6 biedt handicapscoreopties voor individuele holes, de local handicap van de speler of de index-/hellingmethode. Tot de scorekaartopties behoren Strokeplay en Stableford, en u kunt scorekaarten opslaan, bekijken, delen en afdrukken vanaf uw computer. Tevens kunt u, als u 'm een keertje heel goed geraakt hebt, met de functie voor het meten van afstanden zien hoe ver uw slag was. Met de verbeterde statistiekfunctie op de S6 houdt u het aantal fairway hits, greens in regulation en putts per ronde bij.

PinPointer

De PinPointer functie, voorheen alleen beschikbaar op onze topmodellen, geeft met een pijl de richting naar de green aan voor momenten waarop u de vlag niet kunt zien. Nu weet u in welke richting u moet slaan, ook als u in het struikgewas of achter een heuvel staat.

Smartphone-meldingen

Ook als uw smartphone veilig zit opgeborgen in uw tas, mist u nooit meer een sms-bericht, e-mailbericht of waarschuwing. De S6 fungeert als een draadloos verlengstuk van uw iPhone® 4s of hoger - alles wat uw iPhone doet wordt direct weergegeven op uw golfhorloge. De S6 houdt u altijd discreet op de hoogte, ook in het midden van de fairway.

Langere batterijduur en duurzame kwaliteit

De S6 biedt een langere batterijduur, zodat u langer of meer ronden kunt spelen. U kunt zonder problemen een weekendje golfen met GPS, want pas na ongeveer 10 uur volledig GPS-gebruik en 14 weken normaal gebruik moet de lithium-ionbatterij worden opgeladen. Zelfs slagregen en zwaar weer vormen geen probleem voor dit duurzame horloge dat tot een diepte van 5 ATM (50 meter) waterbestendig is.

Approach S6

Vooraf geïnstalleerde banen en gratis updates

De S6 mag dan ons lichtste en slankste golfhorloge zijn, het bevat wel kaarten van meer dan 38.000 internationale golfbanen - zonder bijkomende kosten of betaalde abonnementen. Bovendien kunt u gratis baanupdates downloaden wanneer deze beschikbaar zijn.

Garmin Connect™ voor Golf

Garmin Connect biedt toegang tot een online golf-community waar u uw ervaringen en resultaten kunt delen en vergelijken. Download uw ronde en vergelijk die met uw laatste ronde, houd verbeteringen in uw handicap bij voor elke baan die u speelt. Garmin Connect voor Golf kan zelfs uw ideale ronde samenstellen op basis van uw beste score voor elke hole, zodat u uw gedroomde ronde van 18 voor die baan kunt lopen.

Het golfhorloge dat de perfectie benadert

De S6 is ontwikkeld om wereldwijd de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende golfers te overtreffen en is bekroond met de prestigieuze Reddot Design Award voor uitmuntend industrieel ontwerp. Het juryrapport luidde: "De Approach S6 koppelt een tot in de kleinste details doordacht ontwerp met innovatieve functionaliteit, wat resulteert in een uiterst stijlvolle vormgeving."

Stijlvol horloge voor dagelijks gebruik

De S6 geeft ook de tijd weer en is voorzien van een kilometerteller om bij te houden hoe ver u loopt. Ook beschikt het toestel over een rondetimer zodat u kunt bijhouden hoe lang u hebt gedaan over uw 18 holes.



Bestellen?
stuks a € 379.00    
Bestellen

Approach S6 GPS golfhorloge met kleuren touchscreen

Terug naar webshop