nl
De Jaarkaart Onbeperkt
9900

LAST MINUTE? Op een specifieke datum? Ja, zelfs specifiek tijdstip uw cadeaubon laten bezorgen?

De Jaarkaart Onbeperkt…Het neusje van de zalm.

Deze Jaarkaart stelt je in staat onbeperkt opnames van je golfswing of slag aan Donald voor analyse op te sturen. Geen vage termen als fair use, nee echt onbeperkt! Dus zonder limiet!! En dat voor nog geen 100 euro per jaar. Op de momenten dat jij dat wil. Waar je ook bent.20 lessen?

50 lessen?

100 lessen? Meer?

Dat is nog geen 1 euro per les!!!Neem de Jaarkaart Onbeperkt mee op vakantie en gebruik Donalds tips en huiswerk. Je kan deze tips en huiswerk direct in praktijk brengen! Op de driving-range, tijdens een oefenronde in de baan, aan jou de keuze.

Maak een opname met je telefoon of een ander opnameapparaat van een golfswing of slag. Verstuur deze vervolgens naar Donald. Binnen 72 uur garanderen wij dat je je filmpje geanalyseerd terug hebt voorzien van Donald’s commentaar, tips en huiswerk.

Door onze persoonlijke benadering is het ook heel goed mogelijk samen met Donald een leerplan op te stellen. Zo kunnen we samen een gesteld doel nastreven.

Als Jaarkaart Onbeperkt houder ben je lid van NGAC-club, de Nationale golfswing analyse club met alle daarbij komende voordelen!

De digitale cadeaubon kan je zelf samenstellen. Een eigen tekst toevoegen met of zonder foto/logo en laten bezorgen op ieder moment dat jij wil!! 1 augustus om 6.30 uur ? of vanavond ?Mogelijk!!!

Bestel de Jaarkaart Max vandaag nog.

Toch liever een "gewone"bon?Bestellen?
Samenstellen


Bon gekregen?
Code invoeren
Liever gewoon?
Cadeaubon
Donald over de bon
Donald over de Nationale golfanalyse cadeaubon
Voorbeeld analyse
Wat gebeurt er met je filmpje?

Terug naar webshop