nl
De Jaarkaart Max ( 10 analyses)
6500

 LAST MINUTE cadeau nodig? Op een specifieke datum? Ja, zelfs specifiek tijdstip uw cadeaubon laten bezorgen? Stuur de bon dan digitaal!

Voor slechts 65 euro geeft de Jaarkaart Max, je het recht, maximaal 10 golfswing of slagopnames per jaar, door Donald te laten analyseren. 

Waar je ook bent. 

Neem hem mee op vakantie en gebruik Donalds tips en huiswerk. Je kan deze tips en huiswerk direct in praktijk brengen! Op de driving-range, tijdens een oefenronde in de baan aan jou de keuze.


Golfles was nog nooit zo goedkoop!!!

10 lessen voor 65 euro!!


Maak een opname met je telefoon of een ander opnameapparaat en verstuur die naar Donald. Binnen 72 uur garanderen wij dat je je filmpje geanalyseerd terug hebt voorzien van Donald’s commentaar, tips en huiswerk.

Er wordt vaker een serie lessen aangevraagd waarbij het vertrek- en eindpunt niet duidelijk zijn. Donald  werkt graag op basis van een goede analyse van de huidige stand van zaken om vervolgens een gericht plan van 10 lessen te kunnen maken, waarin Donald samen met jou een doel (klein of groot) bepaalt.

Als Jaarkaart Max houder ben je een jaar lid van NGAC-club, de Nationale golfswing analyse club met alle daarbij komende voordelen!

De digitale cadeaubon kan je zelf samenstellen. Een eigen tekst toevoegen met of zonder foto/logo en laten bezorgen op ieder moment dat jij wil!! 1 augustus om 6.30 uur ? of vanavond ?Mogelijk!!! Bestel de Jaarkaart Max vandaag nog.

Toch liever een "gewone"bon? ga dan hieronder naar cadeaubon

 Bestellen?
Samenstellen


Bon gekregen?
Code invoeren
Liever gewoon?
Cadeaubon
Donald over de bon
Donald over de Nationale golfanalyse cadeaubon
Voorbeeld analyse
Wat gebeurt er met je filmpje?

Terug naar webshop