nl
De eenmalige analyse
1500

Last minute cadeau??

Op een specifieke datum? Ja, zelfs specifiek tijdstip uw cadeaubon laten bezorgen? Het kan nu met onze zelf samen te stellen Nationale golfanalyse cadeaubon! Eigen banner kiezen, een persoonlijke boodschap toevoegen met of zonder foto/logo en laten bezorgen op ieder moment dat jij wil!!

 De eenmalige analyse van de Nationale Golfanalyse cadeaubon is het cadeau bij uitstek om golfspelers van ieder niveau mee te verrassen! Het is een leuke manier onze analyses eens te proberen wanneer je maar wilt en waar je ook bent! En dat voor slecht 15 euro!

De eenmalige analyse van de Nationale Golfanalyse Cadeaubon geeft je eenmalig het recht om een door jou aangeleverd filmpje te laten analyseren door Donald Armour, onze NGAC headPro. Maak een opname van de golfswing of slag die je wilt laten analyseren, stuur deze op en binnen 72 uur garanderen wij dat je je filmpje terug hebt voorzien van tips en huiswerk.

 Je bent voor een maand lang lid van NGAC-club, de Nationale golfswing analyse club, vanaf het moment dat je de cadeaubon activeert. Zo heb je vrije toegang tot je persoonlijke profiel en kan altijd je filmpjes hier bekijken. Je kunt binnen het systeem je lidmaatschap ook gemakkelijk upgraden naar de Jaarkaart Max of de Jaarkaart Onbeperkt.

Bestel hem vandaag nog.

 Toch liever een "gewone"cadeaubon? Klik dan hieronder op Cadeaubon.

 Bestellen?
Samenstellen


Bon gekregen?
Code invoeren
Liever gewoon?
Cadeaubon
Donald over de bon
Donald over de Nationale golfanalyse cadeaubon
Voorbeeld analyse 1
Wat gebeurt er met je filmpje?

Terug naar webshop