nl
Efteling Golfpark: een beleving voor families

Sinds 1 oktober 2014 is het mogelijk om als familie lid te worden van Efteling Familie Golf.

Al 62 jaar is de Efteling goed in het creëren van een fantastische beleving voor families. Reden waarom het Efteling Golfpark heeft besloten om golf aan te bieden in combinatie met toegang tot het attractiepark. En hoe kan dat beter dan met familiegolf?

Robert den Hartog, manager van het Efteling Golfpark, vertelt enthousiast hoe het idee is ontstaan. “Golfclub Efteling is Committed to Jeugd, en steeds als wij kinderen op de baan zien, dan gebeurt er iets. Het geeft een plezierige dyna­miek. Wij geloven in het aanspreken van verschillende doelgroepen, en bij jeugd horen natuurlijk families. Samen met de NGF hebben we diverse bijeenkomsten georganiseerd om een concept uit te werken waarmee het Efteling Golfpark zich kan onderscheiden van andere banen. We zijn begonnen met een analyse van de mogelijkheden en het samenstellen van een projectgroep. Daarna hebben we producten en een programma ontwikkeld. Met het programma Committed to Familie willen we de golfsport toegankelijker maken voor families. We willen dat de sport gerespecteerd wordt. Dat vinden we erg belangrijk.”

Ambassadeur
Het familiegolf-programma van het Efteling Golfpark krijgt een eigen ambas­sadeur. “Geen karakter dat we kennen uit de Efteling, zoals Pardoes, maar afkomstig uit de natuurlijke omgeving van de golfbaan. Een slim, sluw en chic karakter: Reinaert de vos."

“De ambassadeur gaat een grote rol spelen en is met veel zorg en aandacht ontwikkeld”, aldus Den Hartog. “Fami­lies kunnen tijdens de golflessen pins verdienen met de afbeelding van de ambassadeur, er zijn gadgets voor aan de tassen, speciale scorekaarten en de ambassadeur heeft zelfs een eigen familiekamer in het clubhuis. Op de speciale familiedagen zal ook de menukaart in het teken staan van het nieuwe karakter. Het was belangrijk om een totaalpakket te ontwikkelen dat past bij de behoefte en beleving van jonge gezinnen en dat is gelukt.”

Familielidmaatschap
Het Efteling Golfpark heeft gekozen voor een familielidmaatschap waarbij onder andere tien familielessen zijn inbegrepen. Verder geldt een onbeperkt speelrecht op de Par-3 baan, en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen is ook de 18-holesbaan gereserveerd voor families. Er zullen minimaal acht thema-acti­viteiten georganiseerd worden én de families krijgen een abonnement voor vier maanden dat onbeperkt toegang biedt tot het attractiepark.Plaats een reactie

laat dit veld leeg


Terug naar berichten