nl
Travel-light de heilige 5

travellight1

  1. Wat doet uw bedrijf?

 

Travel Light is gevestigd in Scheveningen. Sinds het begin van 2015 is zij een professionele dienstverlener voor het verzenden van bagage. Zij zorgt ervoor dat de bagagestroom gescheiden wordt van de persoon en dat deze pas samenkomen op plaats van bestemming. Dit zorgt ervoor dat men letterlijk ‘licht-kan-reizen’ (travel light) en zorgeloos kan genieten van de reis. Hierdoor wil Travel Light er voor zorgen dat reizen eenvoudiger en meer ontspannen wordt. 

Travel Light haalt de bagage van te voren op bij de klanten thuis of kantoor en zorgen dat de bagage op plaats van bestemming komt en retour. Travel Light is premium partner van TNT Express. Met het netwerk van TNT en een team van Travel Light chauffeurs, bieden zij deze service aan. Daarnaast zorgen zij voor en dusdanige communicatie met betrokken partijen (incluis klant) dat een ieder altijd weet waar de bagage zich bevindt en wanneer deze aankomt. In eerste instantie per track en trace, e-mail en telefoon. In tweede instantie kan gedacht worden aan Sms-berichten. Op dit moment sturen zij alle formaten bagage op door heel Europa, maar zij willen zich zodanig ontwikkelen, zodat dit in de toekomst ook buiten Europa mogelijk is.

  1. Wat heeft uw bedrijf met de golfsport?

 

Travel Light heeft een strategische keuze gemaakt zich te richten op reizigers die hun sportieve hobby willen uitvoeren tijdens hun vakantie. De sporten die wij in beginsel hebben bepaald zijn: Golf, Wintersport, Kitesurfen, en Fietsen.

 

  1. Hoe bent u op dit idee gekomen?

In 2007 ontstond het idee om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijker konden reizen zonder zich druk te hoeven maken over hun bagage. Dit idee werd geboren uit eigen frustratie dat het een enorm gedoe is om de bagage op plaats van bestemming te krijgen. Reizen moet ontspannen en relaxed zijn. Door 9/11 ontstonden er wettelijke beperkingen. Sinds de aanslagen op het World Trade Centre was het niet meer mogelijk om bagage onbemand te vervoeren. Toen in 2011 deze wettelijke beperkingen opgeheven werden, kon het idee uitgewerkt worden, om vervolgens in 2012 van start te gaan met de test periode.


  1. Waar wilt u over 5 jaar staan?

 

Over 5 jaar wordt de dienst aangeboden vanuit heel Europa naar de hele wereld voor alle type bagage.


  1.  Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als…?

Wij zijn pas echt tevreden als iedere reizende Nederlander denkt: ‘Ik ga met vakantie en stuur op...’

travellight1 

naar de website van Travel-light-golf

 Plaats een reactie

laat dit veld leeg


Terug naar berichten