nl

Het nut in het algemeen

Waar lessen we het meest?

Waar vinden de meeste golflessen/oefeningen plaats? Op de driving-range. Een perfecte omgeving. Vlak met gemillimeterd gras. Maar waar vinden we dit op de baan? Oefen naast de range nu ook in de baan. Daar waar het gebeurd maar ook daar waar het fout gaat. Gelukkig heb je bijna altijd je mobiele telefoon bij je. Gebruik deze.

Neem nu wat slagen op als je in de baan speelt, selecteer nadien een opname en stuur die op. Binnen 72 uur heb je je oplossing, in de vorm van een analyse met persoonlijke voice-over, inclusief oefeningen van Donald retour. Naast oefenen kan soms een kleine correctie, als het even niet gaat al voldoende zijn om terug te komen in je spel.

 

Overal te gebruiken, je online troubleshooter

De cadeaubon is bruikbaar waar jij je ook bevind. Er zijn gepensioneerde nederlandse golfspelers in Spanje, Portugal en Turkije die Donald online coacht, met de JaarkaartMax of Jaarkaart Onbeperkt, maar ook mensen die een golfvakantie boeken en Donald ‘meenemen’ als hun online troubleshooter.Dat is golf gemak!

Helaas kan je eigen golfpro niet mee op vakantie........Donald neem je wel mee !!!, waar je ook heen gaat, 24/7.Heerlijk samen je oefeningen doen in dezon! Maar ook spelers, in Nederland die zonder vaste homecourse hun spel willen verbeteren en toepassen in de praktijk wellicht geen vaste golfpro hebben of gewoon willen oefenen waar en wanneer ze willen.

 

Goedkoop lessen

Maak zelf eens een rekensommetje. Wat kost een uurtje lessen? 35-50 euro!!! en dat is voor 1 uurtje. De JaarkaartMax met 10 analyses of de Jaarkaart Onbeperkt voor echt onbeperkt lessen is  met 2-3 uurtjes lessen al rendabel. En deze coach gaat nog eens mee op vakantie ook!!

Dus 2,5 uur "traditionele les" verses onbeperkt lessen voor 99 euro met de JaarkaartOnbeperkt. Golftraining was nog nooit zo goedkoop!

 

Onafhankelijkheid

Wat mijn leerlingen uitermate waarderen is hun onafhankelijkheid. Ze kunnen trainen wanneer ze maar willen, waar ze ook zijn. Niet gebonden aan welke golfbaan/locatie/tijdstip dan ook.

 

Kwaliteit analyses op maat

Wij vinden de kwaliteit van de analyses erg belangrijk. Binnen de gebruikte software kan je altijd beperkingen die er zijn melden zodat ik daar direct rekening mee kan houden in de analyse. Ook mindervalide zijn van harte welkom bij de NGAC-club. Iedere speler word toegesproken in de taal van zijn/haar niveau. Zo is voor ieder een begrijpelijke leerzame analyse met bijpassende oefeningen mogelijk. 

 

Hoe word er geanalyseerd?

Ondersteund door internet kan Donald je op ieder moment helpen. Die hulp bestaat in basis uit een heldere analyse van het opgestuurde filmpje. Via hulplijnen die Donald teken en een duidelijke voice-over behandel ik je opname. Die krijg je voorzien van huiswerk en eventuele oefeningen binnen 72 uur retour in je unieke profiel. bij NGAC-club. Daar zijn ook alle opnamen opgeslagen zodat ook oude opname herkeken kunnen worden. Zie hiernaast onze filmpjes met voorbeelden wat er met het filmpje gebeurd.

Kortom "wat krijg ik voor mijn geld"

Donald over de cadeaubon
Voorbeeld golfanalyse gevorderde speler
Voorbeeld golfanalyse beginnende speler