nl

Coaching ngac-club

Online-coaching op maat, neem mij mee in je golftas

 

Waar zou ik tegenwoordig als professioneel golfleraar zijn, zonder de moderne technologie.Het uitwisselen van informatie. Het coachen van mijn leerlingen. Het is absoluut essentieel voor de vooruitgang van mijn leerlingen.

Maar dat hoeft natuurlijk niet alleen op de driving-range samen met mij.Dat kan echt overal! Waar jij je ook bevindt. Zo heb ik gepensioneerde Nederlandse golfspelers in Spanje, Portugal en Turkije die ik online coach, maar ook mensen die een golfvakantie boeken en mij ‘meenemen’ als hun online troubleshooter. Zo oefenen we ‘samen’ heerlijk in de zon, wat wil je nog meer.

Naast oefenen kan soms een kleine correctie, als het even niet gaat al voldoende zijn om terug te komen in je spel. Maar zeker ook bedoeld voor de beginnende speler. Ik begeleid je met plezier naar je GVB examen.

Wat mijn leerlingen uitermate waarderen is hun onafhankelijkheid. Ze kunnen trainen wanneer ze maar willen, waar ze ook zijn, niet gebonden aan welke golfbaan dan ook. Ondersteund door internet kan ik je op ieder moment helpen.

Die hulp bestaat in basis uit een heldere analyse van het opgestuurde filmpje. Via hulplijnen die ik teken en een duidelijke voice-over behandel ik je opname. Die krijg je voorzien van huiswerk en eventuele oefeningen retour.

Ook mindervalide zijn van harte welkom bij de NGAC-club. Binnen de gebruikte software kan je altijd beperkingen die er zijn melden zodat ik daar direct rekening mee kan houden in de analyse.

Dus als je een probleem hebt of gewoon samen met mij wil oefenen, waar je ook bent. Op de golfbaan, op de driving-range. In het buitenland, in het binnenland. Het maakt niets uit. Stuur het filmpje op, je krijgt het binnen 72 uur terug en je kunt verder.

Do it!

 

Donald Armour    

- oktober 2014 -