nl
Lang leve de voorpret

Voor belafonte Magazine is dit de column die geplaatst is.

 

Als je als golfspeler wilt gaan golfen vraagt dit enige voorbereiding. Waar vroeger vele lid waren van een vaste golfclub kiezen steeds meer spelers zich te laten registeren via grote online golfclubs en zijn zo minder afhankelijk van een home course.

Hierdoor spelen ze vaker op meer banen in Nederland en hierbuiten. Naast “hoe is het weer? Welke kleding, draagtas of trolley”?

Word steeds belangrijker “Waar ga ik spelen, op welke baan”?

Door de intrede van de drone krijgen we steeds mooiere beelden van onze golfbanen in Nederland. Wat vroeger nog met een helikopter of vliegtuig moest worden opgenomen kan tegenwoordig met kleine handzame drones, die volgestopt met elektronica, prachtige 4 K beelden produceren. Zo zijn steeds meer golfbanen in de gelegenheid hun baan te presenteren aan golfend Nederland.

ACV Events, is zo’n organisatie die prachtige luchtopnames maakt en zich gespecialiseerd heeft op het golfsegment. Recent hebben zij de beelden van de Kennemer Golf & Country Club mogen filmen welke te zien zijn op www.kennemergolf.nl. Deze baan behoort tot de top 100 banen van de wereld en is bij de meeste bekend als de KLM Open baan. Naast machtige 360 luchtopname zijn alle 27 holes gefilmd van back-tee tot aan de vlag. Een lust voor het oog! Maar niet alleen de “grote golfbanen” maken deze opnames, vele “kleinere banen “doen dit nu ook!

De drone opnames zijn verfrissend en leuk voor leden van de golfclub in kwestie, maar ook zeker voor green-fee spelers die nu als een stukje voorpret diverse banen uit de lucht kunnen bekijken en hierdoor nog beter kunnen selecteren waar ze golf zouden willen gaan spelen. Een bos baan? Polderbaan? Duinbaan? Nu kan je thuis je selectie waar je wil gaan spelen nog beter doen! Lang leven de golf voorpret!

Meer over drone opnames in de voorjaarseditie van Belafonte Luxery Magazine!

Direct meer weten over droneopnames? Bel ACV Events : 06-23886566 of www.acvevents.nlPlaats een reactie

* verplicht veld
*
*
*
laat dit veld leeg

Terug naar blog